Lister i alle fylker

«Det er med stor tilfredshet vi kan kunngjøre at vi stiller med lister i alle fylker til stortingsvalget 11. september. Vi er godt fornøyde med at vi kan presentere Norges beste politiske program i alle fylker, og nå kan vi virkelig markere oss i rikspolitikken,» jubler Demokratene i Norges leder Makvan Kasheikal. Utenom stortingspartiene er det kun De Kristne, Rødt, Liberalistene og Demokratene som gir samtlige velgere i Norge anledning til å stemme på dem.

Kasheikal roser sine medarbeidere: «Sammen med meg har jeg hatt dyktige og dedikerte personer over hele landet som alle har ofret mye nattesøvn den siste måneden slik at vi kan være et nasjonalt alternativ som kanskje blir representert i de nasjonale TV-debattene hvor Vidar Kleppe vil bli vår fremste representant på TV-skjermen,» sier han.

«Organisatorisk nestleder Per-Christian Stenvaag har hatt hoveddelen av denne enorme jobben, men med seg på laget har han også hatt god hjelp av Vidar Kleppe, Kristian Kahrs, og det har også gått mye av tiden min,» innrømmer partilederen.

«I tillegg til å stille med lister, har vi jobbet parallelt med å bygge opp lokale tillitsvalgte og listekandidater over hele landet. Oppgaven vår i ledelsen er å bygge opp våre listekandidater slik at de kan stille i debatter og være stolte av politikken vår, og det er morsomt å se at våre lokale representanter i alle fylker får mer og mer selvtillit for den politikken vi står for,» sier han, og legger til:.

«Vi skal ikke være redde for å være tabloide når vi uttaler oss, men våre tillitsvalgte skal også være trygge på å si at de ikke vet svaret på alle spørsmål. I motsetning til noen av våre konkurrenter som er ensakspartier, stiller vi til valg som et helhetlig alternativ»,

Partilederen lover å komme tilbake med en nærmere presentasjon av våre kandidater i alle fylker. «,men Sør-Trøndelag har allerede lagt ut sin presentasjon av de som skal kjempe om stortingsplass, Her kan dere klikke på de enkelte navnene for å komme til deres nettsider eller Facebook profiler,» forteller han.

Kasheikal sier partiledelsen nå gleder seg til valgkampen. «Dette er et varsku til alle partier om at vi skal være en meget brysom konkurrent,» sier han, og minner om partiets  populære FB sider. De som ikke har mottar nyhetsbrev, kan du melde deg på.