Mot Gahr Støres og Erna Solbergs dumheter kjemper selv gudene forgjeves

«AP har i årevis kjempet for å asylokkupere Norge, mens Erna Solberg og Høyre er enda verre.  Høyre som ønsker å hente inn 30.000 fremmede i året fra disse oppsamlingsleirene i Tyrkia og Hellas.  Mens Gahr Støre har den siste tiden blitt noe stille, og nevner knapt nok de 10.000 ekstra muslimer som han lovte å ta inn. Men det er vel trolig grunnet svært elendige meningsmålinger for tiden til AP at han holder kjeft,» spør Demokratene i Norges førstekandidat i Nordland, Amund Garfors.

«Ofte må jeg undre meg over hvorfor disse partilederne er så lite opptatt med sine barn og barnbarns framtid i dette landet? Ser de ikke hva de steller til for kommende generasjoner? Både Gahr Støre og Erna Solberg er globalister på høyt plan. Og det er absolutt INGEN forskjell på disse to, når det kommer til det å ødelegge Norge. For begge to forfekter de at nasjonalstaten som fenomen, og så langt det lar seg gjøre, må opphøre.  Og ikke lenger eksistere. Slik at nasjonalstaten ikke ”står i veien for det multikulturelle prosjektet og paradiset” som de to er blitt hjernevasket med,» skriver han, og fortsetter:

«For det er ingen tvil om at begge disse to som kjemper for å bli landets statsminister tar ordre fra både Brussel og FN.  Der det norske folk kun blir sett på som byttedyr som skal få lov til å betale for kalaset.  Ja, jeg fikk med meg uttalelsen til tidligere vise-generalsekretær i FN, denne Robert Muller. Skremmende uttalelser som jeg også noterte ned. For han sa nemlig følgende: ”We must move as quickly as possible to a one-world government, one-world religion, under a one-world leader”!  Er ikke dette noe som ligner på det samme som Adolf Hitler en gang sa?  Så da er det liten tvil om hvor dette vil ende.

Vi får bare glede oss til den dagen Gahr Støre og Solberg og alle deres meningsfeller lykkes. Der alle dyrene skal tvinges til å leve sammen i samme lykkelige hønsegård.  Rovdyr og byttedyr i skjønn forening. Da blir det nok veldig kjekt å være sekulær humanist uten en Gud, når selve reven kommer på besøk i hønsegården. Og hva skal man si til slike tåper som disse to, og som innrømmer at de er så skrubbsulten for å få komme til makta de neste 4 år? Jo, mot dumheten, der kjemper selv gudene forgjeves»