Når skal blodbadet ta slutt?

«Atter en gang fikk London smake på terroren. Islamske terrorister slo til på London Bridge. Bare 12 dager etter massemordet i Manchester.  Denne gangen tok de i bruk en stor varebil som mordvåpen. Mens folk ble meiet ned som vanlig på bruas fortau. Deretter satt de i gang med å slakte ned helt tilfeldige fotgjengere med mascheter og 30 cm lange slakterkniver. Disse massemorderne klarte å drepe 7 mennesker, mens 49 andre ble alvorlig skadet i løpet av 8 minutt, før politiet fikk dem uskadeligjort. Mange av disse er så sterkt skadd, at flere av dem trolig ikke vil overleve,» konstaterer Amund Garfors. Førstekandidaten til Demokratene i Norge fra Nordland skriver videre:

«Denne vanvittige og groteske galskapen utføres av islamister som for lengts burde vært luket ut av politiet og satt i forvaring på ubestemt tid. Noen kaller dem for radikale islamister, men jeg ser ingen forskjell på hva de kalles. De er like gale og like farlige alle sammen! For disse personene har kun ett eneste ønske; og det er å få på plass et islamisert Europa. Der sharia og islam skal dominere, og der vi må bøye oss for deres lovverk. Og for å få dette på plass er de villig til å bruke den mest vanvittige volden som finnes. Der drap og terror er helt legitimt å bruke mot de ”vantro” som de bare ikke utstår og som skal skremmes til underkastelse.

Det er neppe bare undertegnede som begynner å bli trøtt av denne evigvarende terror som ikke ser ut til å ha noen ende. Jeg tenker først og fremst på de europeerne som bor i byer som London, Paris, Brussel, Berlin, Amsterdam, Madrid, Roma, Stockholm, København og Oslo.  De har dessverre mye i vente. For ingen må tro at islamistene vil endre seg. Nei, da lurer man seg sjøl.  Denne forferdelige og skremmende galskapen er nå plantet inn i hvert eneste land i Vest-Europa, mens politiet famler i blinde.

Sikkerhetstjenesten følger med så godt de kan. Men det er så altfor mange suspekte personer, og kul umulig å ha kontroll på alle som vil oss vondt. For det finnes verken kapasitet eller økonomiske resurser store nok til å holde alle under oppsikt.

Ingen tvil om at vi lever i en skjebnetid. Der ondskapen, forkledd som politisk korrekthet, er blitt dagens politiske mantra. Der vi skal være ”gode og snille” og åpne landet for vår egen undergang. Dette politiske mantra allieres med en menneskefiendtlig ideologi, som terroristene har fått med seg hit til vestlige land i morsmelka. Vi sitter igjen som taperen, og kjemper en kamp vi utvilsomt vil tape.

Hvor skal vi så plassere ansvaret for denne galskapen og terroren som nå omtrent er ute av kontroll? Den må dessverre plasseres der den hører hjemme. For det er europeiske politikere som har promotert og ikke minst akseptert muslimer inn til dette kontinentet nå i over 50 år. Det er disse som sitter med ansvaret!  Som med åpne øyner har importert denne tilbakestående, hatefulle, dysfunksjonelle og ikke-kompatible ideologien, forkledd som religion. Og det inn til åpne og svært troskyldige, naive folkeslag. Som dessverre aldri har orket å sette seg inn i hva islam går ut på. Der politikerne i tillegg har gitt muslimer blankofullmakt til å ta seg til rette i vestens sårbare demokratier. Uten den minste advarsel eller påbud om å følge våre spilleregler.

Dessverre lider Europas befolkning under politikere som sjøl aldri har forstått hvilke farlige krefter som nå er iblant oss. Og den samme dåraktige politikereliten er med på å spre sin kunnskapsløshet og dumskap, sammen med denne ideologien som sprer seg som ild i tørt gress.

Det er valg til høsten, og da vil jeg oppfordre nordmenn til at de i det minste velger bort de verste av disse naive tåpene og narrene som enda ikke har forstått bæret. Nå må velgerne i det minste fjerne disse uansvarlige, feige og handlingslammende liksom-politikerne som har gjort politikk til yrke.

Dersom vi skal få slutt på blodbadet og terroren må det snarest gå opp for en hver velger, både i Norge over hele Europa, at dette aldeles ikke er et akademisk spill og et politisk teater. Den tiden er definitivt forbi! For dersom det ikke nå kommer til en forandring, da er jeg overbevist om at dette vil ende i den største tragedie, ja som den rene 3dje verdenskrig!»