Norge skal ikke være et fristed for jukseflyktninger

Demokratene i Norge mener at det må finnes grenser på hva som tillates for våre asylsøkere og innvandrere som kommer fra andre kulturer, slår partiets førstekandidat i Rogaland, Pål Andor Østvold fast. «Vi har et ønske om å redusere innvandringen til Norge. Vi ønsker å begrense den til de personene som virkelig trenger å komme hit. Ikke å åpne opp landets grenser for lykkejegere som kommer uten behov og uten ønske om å bidra eller integrere seg,» sier han. 

«Vi vil ha strengere krav til dem som kommer. Vi hater ikke muslimer, men vil ikke ha islamisering i landet og krever dermed at muslimene integrerer seg i samfunnet vårt på alle måter. De er gjester og i annen manns hus gjør man som verten! Først når de er integrerte vil vi gi dem mulighetene til å søke om fast opphold og senere statsborgerskap med alle de rettighetene som da tilfaller,» fortsetter han. 

«Dog må innvandrerne og flyktningene vise vilje til å tilpasse seg først. Folk som ikke tilpasser seg samfunnet som har vært så greie å hjelpe dem finner heller ingen fristed her om de ikke selv gjør sitt for å bli en del av den Norske kulturen. Gjør de sitt for å integreres i den norske kulturen og bli en del av det norske samfunnet som har skapt denne velferden som kan ta imot de som er i nød, så må de også videreføre samme standard for de neste i samme situasjon, slik at vi fortsatt kan være et land som ønsker velkommen til dem som trenger et fristed en stund,» avslutter han.