Urimelig med bot for å fotografere tyver

Tor Sigurd Bransdal var lei av at tyveriet ble henlagt og gikk ut med overvåkningsbilder av de han mente stod bak tyveriet i bedriften. Datatilsynet har nå slått fast at det var ulovlig og har gitt bot, skriver Fedrelandsvennen. Saken har vært kjent fra mediene fra tidligere, men nytt er det at anken ikke førte frem.

I anken slår Datatilsynet fast at den lovlydige norske bedriftseieren skal ha en bot på hele 75.000 kroner etter å ha publisert overvåkningsbilder på Facebook av disse kriminelle utlendingene som herjer fritt i Norge.

Tidligere medlem av stortingets justiskomite Vidar Kleppe ( Demokratene i Norge) har interessert seg for saken og forlanger nå at justisministeren må snarest rydde opp i denne skandalen.

– Dette er dypt urettferdig og en demonisering av en hedersmann som kun vil forsvare seg når han blir utsatt for tyveri. I stedet er det han som blir framstilt som kriminell. Om ikke Per Willy Amundsen vil gripe inn, kan han holde så mange festtaler han bare vil, sier Kleppe som legger til at her har justisministeren fra FrP en jobb å gjøre.

Sonja Nilsen har satt i gang en kronerulling for å hjelpe til med å betale boten. De som vil bidra kan bruke Vipps 91737257 eller konto.3108.10.06086. Merk med bot!