Vi lever i en skjebnetid

«Vi lever i ei skjebnetid der ondskapen, forkledd som politisk korrekthet er blitt et mantra. Og der”godhet” og vår egen sikkerhet ofres på det multikulturelle alter. Det mens en menneskefiendtlig ideologi som er godtatt av våre egne naive uansvarlige ledere, er ønsket velkommen til gards, og kjemper om gunsten og overtaket på et folk som omtrent har sovnet,» skriver førstekandidaten for Demokratene i Nordland, Amund Garfors, og fortsetter:

«Vi blir fortalt at alt er like bra, og det også fra en konge – som heller ikke har forstått bæra. Og av en ideologi som er forkledd som ”en fredelig religion”. Ja, som har fått fritt leide til å innta et land der vi har politikere som aldri har giddet sette seg inn i hvilke farlig virus islam er blitt. Det i et land der folket er hjernevasket og der fakta og realiteter feies under teppet. Mens vi som kommer med logisk fornuft og omtanke for kommende generasjoners livssituasjon og vilkår, helst ikke skal få komme til ordet.

Vi har en statsminister som møter opp og hyller muslimer og omfavner deres tro, mens hun smiler og hygger seg i deres selskap.  Ja, en skulle tro at vett og forstand er totalt fraværende fra denne politiske ”eliten” som har adoptert og implementert sine retoriske hersketeknikker, som passer beste i bananrepublikker i Mellom-Amerika. Eller kanskje er det fallitterklærte kommunistregimer de forsøker å etterligne? Men en ting er sikkert; før eller seinere, så må noen betale prisen for den slags komplette stupiditet!

For når beslutninger tas på falskt grunnlag og når de gale premisser ligger i bunnen, da blir alt feil. Det hele vil ende i kaos og forvirring. Dette burde være elementær lære, som selv en liksom-Høyrepolitiker, eller rettere sagt, en kamuflert sosialist som Erna Solberg må fatte og begripe.

Jeg må bare innrømme at jeg ble direkte uvel når jeg så den damen sitte der og hylle islam og muslimer og gratulere dem med overstått fastemåned, Ramadan.  For Ramadan er en måned med jihadistisk terror og vold. Det er en hån av Norges statsminister å sammenligne dette med jul.

Slike politikere som er med på å promotere islam, det er de samme som importerer denne tilbakestående og dysfunksjonelle ikke-kompatible ideologien inn i vårt kristne land. Og i tillegg er mange av dem dumme nok til å gi dem blankofullmakt til å ta seg til rette i vestens sårbare og tynnslitte demokratier. Dessverre så lider folk og land under en dåraktig elites dumskap som de via TV og radio kan spre sammen med sin tro på islam.

Jeg sier det igjen; høstens valg blir et skjebnevalg! Derfor må folk forstå at tåpene, narrene og disse politiske sabotørene må velges bort! Slike antinasjonale, handlingslammede, feige, kronisk-sjokkerte liksom-politikerne, de må fjernes fra taburettene! Ansvarlige mennesker som bryr seg om landet og folkets framtid, de må på plass. Ellers vil det bli dystert og mørkt i landet!»