Åpent brev til Jonas Gahr Støre

«Jeg er en helt alminnelig mann med familie og barn som bor i en beskjeden bolig på Askøy utenfor Bergen. Jeg har fulgt med i norsk politikk i hele mitt voksne liv og sågar noen år vært medlem av LO. Dette tok slutt i 1986 da jeg fikk oppleve råttenskapen innen den såkalte fagbevegelsen, jeg meldte meg ut og har aldri angret på det», skriver Knut Amundsen som er styremedlem for Demokratene i Askøy. Han fortsetter:

«Jeg har sett mye rare avgjørelser gjort av dere politikere opp gjennom tiden men det verste var når AP fikk innført pensjonsreformen og uførereformen. Men jeg skjønner jo det at når folk enten blir ufør eller pensjonister så er de ikke lenger interessant for verken LO eller AP, da er det om å gjøre at de ikke koster samfunnet mer en høyst nødvendig.

Nå er det valg igjen og dere i Arbeiderpartiet er ute og lover det vanlige innen eldreomsorg, skole, og helse. Dere snakker veldig lite om egen politikk men derimot veldig mye om andres politikk. Dere har etter mitt syn drevet den aller skitneste valgkampen i Norsk historie.

Så må jeg få si litt om deg Jonas Gahr Støre som ønsker å bli landets nye statsminister. Du skal jo i så fall være hele folkets statsminister ikke bare dine nærmeste. Men min statsminister kan du aldri bli. Jeg kan ikke akseptere å få en statsminister som har så utrolig liten respekt for norske fagarbeidere at man må ty til ufaglærte polakker for å fa malt huset for seg.

Jeg vil heller ikke ha en statsminister som benytter seg av stjålet arbeidskraft når han skal ordne brygga si på hytta. Ikke vil jeg ha en statsminister som gjør alt for å slippe å betale for tjenester som normalt koster mye penger og som sender advokatene sine på NRK for å ikke fortelle folk om dette. Og til slutt Jonas og dette håper jeg virkelig du tar inn over deg.

Jeg vil ikke ha en statsminister som lover hele det norske folk at alle skal få betale mer skatt å være med på spleiselaget samtidig Jonas som du gjemmer pengene dine i suspekte fond på skatteparadiser for at akkurat du Jonas skal slippe unne skatten, det blir feil for meg.

Derfor håper jeg at du Jonas aldri blir statsminister i Norge, det norske folk fortjener så mye bedre.»