Bilavgiftene er høye nok

«Bensin- og dieselprisene i Norge er skammelig høye. Når bensin nærmer seg 17 kroner pr. liter, og diesel 16 kroner pr. liter, er prisgaloppen nærmest ute av kontroll. Norge har nå den 4. dyreste literprisen på markedet, og vår handlingslammede finansminister gjør ingenting for å gjøre livet lettere for Norges bilister, så vel private som næringsdrivende.» mener Terje Haugom fra Demokratene i Bergen.

«Andre oljeproduserende land – som Qatar og Kuwait – lar egne borgere få store fordeler ved pumpene innenfor landets grenser. Hvorfor i granskauen skal norske bilister – i oljelandet Norge – måtte betale «verdensmarkedets» blodpriser? Det er ubegripelig og utilgivelig at ikke Siv Jensen og hennes FrP kan klubbe gjennom 12 kr. literen for både diesel og bensin, ved alle Norges bensinstasjoner? Andre land som kjøper norsk olje, kan betale markedspris! Ved å gjøre det som her foreslås, vil nordmenn føle at de også får en bit av det arvesølvet som vi alle skulle nyte godt av,» sier han, og legger til:

«Handlings-lammelse og jakt etter stadig mer av privatpersoners og næringsdrivendes egne penger er det som preger FrP og deres ministre! Norgesrekord i bompenger er også med på FrPs merittliste! Og dobling av eiendomsskatten! Dette er intet mindre enn skandaløst.»