Har det klikket for FPU?

Har det klikket for FpU?«Har det klikket for Fremskrittspartiets ungdom,» spør lederen for Demokratene i Norge i Askøy kommune, Jan-Ove Fromreide.  FPU har foreslått å fjerne kjønnsbetegnelser som mann og kvinne. «Det er utdatert å skille mellom menn, kvinner og andre. Vi er det vi føler! FpU er blitt en eneste stor, forsinket aprilspøk: «På veien mot å fjerne juridisk kjønn, vil vi innføre en tredje juridisk kjønnskategori for dem som ikke føler seg som mann eller kvinne», sier formann i FpU Bjørn-Kristian Svendsrud til Klassekampen.»

«I motsetning til ungdommene i Fremskrittspartiet er Demokratene i Norge krystallklar; Kjønn er noe man er, ikke noe man kan velge eller bytte», og at det bare fins to kjønn: kvinne og mann!

 • ArildS

  Vi er fysiologisk mann eller kvinne. Noen føler at de »lever» i feil kropp men legge merke til ordet »føler», altså ikke fysiologisk men føler.
  Vi er derfor fra naturens side kvinne eller mann men, det er et stort men da noen ytterst få mennesker er født med både mannlige og kvinnelige genitalier disse menneskene kan få et identifiseringproblem for hvilket kjønn de tilhører. Foreldre i disse situasjonene er i en fortvilt posisjon, de vil da ha muligheten til å fjerne genitalia som representerer det ene kjønnet og oppdra barnet deretter istedenfor å la barnet vokse opp med genitalier for han og hunkjønn.
  Har foreldrene »valgt» feil kjønn for sitt barn vil barnet kunne komme i konflikt med seg selv og føle at han eller hun lever i feil kropp.
  Det jeg vil frem til er at det finnes kun 2 kjønn, han og hunkjønn for oss mennesker, fysiologisk. Resten er føleri bortsett ifra der hvor barnet er født tvekjønnet.

 • Gjest

  stopp verden, jeg vil av !!!

 • Gjest

  helt enig (Y)