Landsmøte 2018 for Demokratene i Norge

Klokken 12.00 lørdag 5.mai starter landsmøtet i Demokratene i Norge. Det forventes å bli et trivelig landsmøte, etter at det er blitt ro og orden i partiet, økonomien er styrket, og fjorårets valg var det beste i partiets historie når man ser på antall stemmer. Dessuten står ingen kontroversielle saker på «menyen».

Derimot blir deltakerne tilbudt en treretters festmiddag på en pris mellom 400 og 500 kroner. De som ønsker å delta på den må gi beskjed til partiledelsen slik at korrekte informasjon kan bli gitt til hotellrestauranten.

Landsmøtesalen er den fine og verdige bystyresalen i Kristiansand, som ligger midt på torvet i Kristiansand ikke langt fra domkirken.

Når det gjelder hotellpriser for de som ønsker å overnatte så har partiet fått følgende tilbud: Comfort Hotel Kristiansand ligger kun 80 meter fra gågaten Marken og 250 meter fra togstasjonen i Kristiansand sentrum. Søndag 1 person i enkelt rom 791,- pr/natt -dobbelt rom 891,- pr/natt – 2 personer i dobbelt rom 991. Clarion Hotel Ernst er det moderne hotellet med lange tradisjoner, midt i Kristiansand. Enkeltrom kr. 990,- / Dobbeltrom kr. 1090,-.

Om en har medlemskap i en eller flere hotellkjeder så er det mulig å få bedre tilbud på hotell overnattinger i Kristiansand, denne landsmøtehelgen i mai.