Nei til elbil-Europa!

«Dersom klima- og miljø-drømmefolket skal få viljen sin, parkere alle diesel- og bensindrevne biler for godt, vil det måtte bygges mange hundre radioaktive kjernekraftverk. Disse må til for å forsyne Europas eventuelle elbil-park med ladestrøm,» skriver Terje Haugom som er medlem av Demokratene i Hordaland. Han fortsetter:

«I tillegg må svært mange brunkull-kraftverk bygges. Forstår ikke elbil-entusiastene hvor galt av sted dette bærer, er en vanlig sau mer intelligent! Hørt om Tsjernobyl?

Når nå BMWs forsknings- og utviklingssjef, Klaus Fröhlich, forklarer Europas bilister at moderne dieselmotorer er – og blir – mye mer miljøvennlig enn noen elbil noen gang kommer til å bli, så burde det ringe små bjeller neste gang man kjøper bil! For det første kreves det 3 ganger så mye energi til å konstruere en elbil enn en vanlig! For det andre – og det må man ha klart for seg – må alle disse menneske-fiendtlige kraftverkene bygges og drives for å skaffe energi nok til alle strøm-forbrukerne et elbil-samfunn vil ha, i tillegg til samfunnets og næringslivets energibehov! Og Fröhlich vet hva han snakker om! Elbil-hysteriet er helt irrasjonelt! Og han taler på hele bil-bransjens vegne!

Moderne dieselmotorer er driftssikre, bruker lite, og forurenser mikroskopisk! Hetsen og skrekk- og gru-informasjonen miljø-ensporede personer og ditto politikere driver med overfor dieselbilene, er den sterkt overdrevne grunnen til at soner i europeiske byer er stengt for dieselbiler, og til at bompenger plager livet av vanlige folks økonomi! Nok tull og feil propaganda er nok for lenge siden! Kjøpe bil? Velg diesel!»