Siv Jensen svikter mennesker i Norge som trenger det mest

Styremedlem i Demokratene, Jorunn Aaselle Olsen raser over statsbudsjettet. «Regjeringen valser over de fattige. Tar penger fra de trengende og pensjonister. FrP fremstår som ett parti uten ansikt. Flere bommer og enda mer bompenger har det blitt. Mulla Krekar skulle ut av landet bare de kom til makta. Ny Norgesrekord i statlig u-hjelp. 3000 kvoteflyktninger med alle rettigheter fra første dag, med rett til familiegjenforening,» konstaterer hun.

«Vet du hva Siv Jensen nå foreslår i statsbudsjettet,» spør hun, og lister opp eksempler: 1 .kutt på 30 millioner til de som har inkotinens, og trenger bleier. 2. 410 millioner i kutt til de som er glutenallergikere. 3.innstramming til tann-behandling på 51,7 millioner. Dette rammer de med tannregulering. 4. Personer med gen-feil får en innstramming på 6 millioner kroner. 5. 79 millioner mindre til fri rettshjelp. 6. kutt i dagpenger på 80 millioner. 7.Kutt til alvorlig skadde og pleietrengende som gjør at kommune får en utgift på 300 millioner. 8. blinde kristne får 3,3 millioner mindre. Skremmende lite penger til norske sykehus».

«Siv Jensen og FrP skryter av at det blir 1 øre i rabatt på strømprisene. Hurra, fantastisk!! Mens de bevilger 175 millioner til en kunst-silo i Kristiansand. Forstå det den som kan. Jeg kan det ikke. Arrogansen dagens regjering har for de syke og fattige i Norge har vært en gedigen nedtur, og dette viser dessverre at Høyre, FrP og Venstre ikke setter folk som sliter i Norge først,» konkluderer hun.