Tåkeprat fra Ap om innvandring

Arbeiderpartiet i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger sier nei til den tøffere linjen i asylpolitikken som ledelsen i Arbeiderpartiet legger opp til, melder NTB. Forrige helg var det årsmøte i Arbeiderpartiet i Bergen, og der ble vedtatt en resolusjon der ordet streng var sløyfet. Partilaget i Bergen mener Norge bør ta imot 25.000 kvoteflyktninger fra FN de neste fem årene.

Også Stavanger Arbeiderparti avholdt årsmøte forrige helgen. Som partikameratene i Bergen droppet de ordet «streng». I stedet skal den nye politikken være «basert på raushet og humanitet, rettferdighet og solidaritet». Ap i Stavanger vil at asylsøkere skal få arbeidstillatelse, flere kvoteflyktninger, flere flyktninger fra Sør-Europa og flere andre liberaliseringer, ifølge Klassekampen om siteres av NTB.

På bakgrunn av både disse årsmøtene og uttalelser fra andre tillitsvalgte i Arbeiderpartiet konkluderer lederen for Demokratene i Norge på Askøy, Jan-Ove Fromreide mener at Masud Gharahkhani, som er innvandringspolitisk talsmann for Ap, mangler totalt støtte i eget parti når han den siste tiden har kommet med flere uttalelser om en om en streng innvandringspolitikk.

«Hvem er det han egentlig representerer,» spør Fromreide. «Hvem er det egentlig han representerer, og hva mener egentlig AP om innvandringspolitikk,» spør han.

  • willy Whal

    Knallgode forslag! Flere slike imøtesees! Det er slik man sikrer at AP når sperregrensen….og helst havner under.

  • Hans Hansen

    Vi får håpe velgerne snart forstår at Demokratene er det nye AP. Demokratene er både innvandringsmotstandere og velferdsorienterte. Dvs, god velferd til oss, ekte nordmenn!! Demokratene og Kystpartiet er de eneste partiene som går inn for å fjerne den skammelige underreguleringa av trygd og pensjoner. Sørge for at norske uføre og gamle får mer i påsan!!