Eiendomsskatt er og blir usosialt.

«Opposisjonen på Askøy, Demokratene, FrP, (H) (V) og KrF fikk ved hjelp av Kurt Heggernes fjernet den usosiale eiendomsskatten som Ap innførte til tross for løftene om det motsatte,» forteller lederen for Demokratene på Askøy, Jan-Ove Fromreide.

«Etter dette fornuftige vedtaket har Askøy Arbeiderparti erklært dommedag over økonomien i kommunen.  Sannheten er følgende; – Det er Arbeiderpartiet med støttepartiene som har ført en totalt uansvarlig politikk. De har brukt 55 millioner fra eiendomsskatten rett inn på driftsbudsjettet. En slik uansvarlig politikk fører fort til at man gjør seg avhengig av den forhatte skatten,» mener Fromreide.

«Eiendomsskatt er en dårlig løsning for å finansiere offentlig sektor. Skal penger hentes fra innbyggernes eiendommer for å finansiere en oppblåst drift, da går det ille,» legger han til.

Fromreide mener at lokalvalget i Askøy vil handle om for eller imot eiendomsskatt. «Demokratene er en garantist for at et slikt kommunalt tyveri av innbyggerens eiendommer som de allerede har beskattet mange ganger ikke skal skje. Vi må drifte Askøy kommune ansvarlig,» sier han.

«Det er trist at Ap og resten av venstresiden  vil skattlegge folk for å bo i egen bolig. Denne skatten er usosial og rammer mange som sliter med svak økonomi fra før, slik som minstepensjonister og småbarnsfamilier. Hvordan Arbeiderpartiet kan se disse menneskene i øynene, er for undertegnede en gåte,» avslutter lederen for Askøy Demokratene.