Ingen sharia-lover i Norge

Ingen av partiene på Stortinget tør å snakke om elefanten i rommet som bekymrer mange nordmenn, nemlig Islam, mener Jan-Ove Fromreide, leder for Demokratene på Askøy.

«Vi har hatt enkelt utspill fra FrP politikere, men det går ikke lang tid før FrP ledelsen får lagt diskusjonen død. I kongeriket Norge er det Norges Lover som gjelder. De som kommer til landet vårt med sharia-lover i sin kulturelle bagasje må nektes innreise til Norge. Sharia er verdiløse og ugyldige i et sivilisert samfunn som det norske», skriver han, og fortsetter:

«I muslimske land som praktiserer sharia, gjelder ikke norsk lov. Derfor må alle innvandrere som har fått opphold i Norge rette seg etter norske lover og regler i alle livets sammenhenger.

Debatten om mer Sharia i Norge vil garantert komme når den muslimske befolkningen blir større. Den typiske innvandreren i dag er en muslim fra Syria. Når vi også vet at muslimske kvinner føder langt mer enn sine norske medsøstre, er det barer et tidsspørsmål om når kravet om sharia lover kommer.

Hvert forsøk fra fremmede som vil forandre på vårt lovverk og norsk kultur ved å innføre sharia-lover i Norge må stoppes. Derfor trenger det norske folk uredde politikere som Vidar Kleppe som alltid setter Norge først.»