Kjære velgere når politikere slutter å lytte til folk, er det på tide å bytte dem ut

For oss i Demokratene handler politikk om å gjøre folks liv bedre og hverdagen tryggere. For å få til det, må folk lyttes til og tas på alvor – ikke holdes for narr. Det gjør ikke Kristiansands politikere fra Arbeiderpartiet, Høyre, KrF og Fremskrittspartiet. Det har vi dessverre sett i sak etter sak i årens løp.

Tvangssammenslåing, flere bomstasjoner, havneflytting, sløsing av offentlig midler og kunstsiloen. I alle disse spørsmålene er Arbeiderpartiet blitt Høyrepartienes beste venn, enten i Kristiansand, Søgne eller Songdalen  Og i alle disse sakene gir partiene blaffen i hva egne medlemmer sier, hva fagfolk sier – og hva vanlige folk sier.
Flertallskonstellasjon har med god hjelp av Arbeiderpartiet gått inn for sløsing av skattebetalernes penger, manglende  kontroll og store overskridelser på Returkraft, Renseanlegget, ombygging av Rådhuskvartalet i Kristiansand, Kunstsiloen med mer. Dette på tross av at det ikke finnes et fnugg av faglige bevis – for ikke det er mulig å stoppe denne sløsingen med fellesskapets penger. Dette har nå gått alt forlangt uten administrative og politisk konsekvenser.
Demokratene er det sterkeste alternativet til disse partienes politikk. Vi lytter alltid til folk lokalt, vi tråkker ikke på folket for å få gjennom prestisje prosjekter koste hva det koste, eller overfører store verdier og hundrevis av millioner til en milliardær som ikke en gang er bosatt i Norge .Vi kommer aldri til å stilne i kampen for nærhet til tjenester, folkestyre og vanlige folks trygghet – ved å sette folket i Søgne, Songdalen og Kristiansand i alt vi gjør.
Vidar Kleppe og Makvan Kasheikal
1.og 2. kandidat for Demokratene i Nye Kristiansand