Som man reder …

«Norske kvinner som har latt seg bondefange av spenning, kuler, krutt og macheter blant hjernevaskede IS-krigere, og som valgte å slå seg sammen med disse djevelens disipler, – bør selv ta seg av konsekvensene av deres hyrdestunder med de radikaliserte, ekstremistiske islamistene,» skriver Terje Haugom som er medlem av Demokratene i Bergen. Han fortsetter:

«Det var et landssvik at både kvinner og menn forlot Norge med den hensikt å slutte seg til djevlene som seilte under sorte flagg! Og man må huske på – ingen av de barna som ble resultatene av romansene, er verken unnfanget eller født i Norge!

At landssvikerne må bli der ute i sand-dynene, er bare rett og rimelig. Skulle de på noen måte klare å komme seg hjem, burde domstolen i Haag ta seg av dem! Noe annet og bedre fortjener de så visst ikke!

Amundsen i FrP har helt rett i sine bekymringer over å hente hjem «norske» barn som gjerne er blitt opplært til å hate vesten, ta liv, sprenge og skape kaos. Barn er barn til de er 18 år! De har sett bestialske drap i fleng, og «alt blir en vane».

Regjeringen har her et valg mellom å lytte til hjertet, eller tenke på Rikets sikkerhet og nordmenns trygghet og sinnsro! Indoktrinering av barn i deres mest og lettest påvirkelige alder, kan utvilsomt resultere i tikkende bomber, tikkende selvmords-bomber, og skummelt, radikaliserende lederskap i ungdoms-gjenger.

Med så mange rotløse innvandrer-ungdommer – bl.a. fra getto-bydelene i Oslo – vil disse «kriger-sønner og -døtre» bli helter og forbilder! Kan dette være så vanskelig for regjeringen å innse? Er Utøya, Bali, Sri Lanka, London, Paris og Stockholm allerede glemt?»