Stjørdals-Nytt med partisk journalistikk

Tore Eidsaune - Demokratene StjørdalJeg leste nylig et kommentar-innlegg av journalist Geir Olav Flåan i Stjørdals-Nytt der han omfavner ordfører Ivar Vigdenes (Sp) som om han er Guds gave til Stjørdal kommunes innbyggere.

Sitat: «Vigdenes har et brennende engasjement for Stjørdal. Han er fra bygda, bor i byen og snakker i slagord om akkurat det. Han fikk gjennomslag for populære Kimen, han framsnakker Stjørdal i alle mulige anledninger…»

Etter min klare oppfatning er ordfører Vigdenes meget selektiv i sitt såkalte «brennende engasjement». Det er dessverre alt for mange i Stjørdal kommune som ikke på noen som helst måte nyter godt av hans politiske evner og talegave.

Rasering av syke- og aldershjem i form av mindre kapasitet i forhold til reelt behov i kommunen, færre ansatte som ikke har tid til beboerne og for ikke å snakke om den lite delikate maten beboerne i kommunens institusjoner daglig får servert fra kommunens storkjøkken – bare for å ha nevnt noe de fleste av oss i Stjørdal har en mening om.

Sparekniven til ordfører Vigdenes og hans trofaste «hoff» har blitt brukt stort sett alle steder der grasrota av kommunens ansatte jobber. Tilbudene til grupper som trenger mer oppfølging av ulike årsaker blir nedprioritert og fratatt nødvendige driftsmidler.

Sakens kjærne er at ordfører Vigdenes og hans medspillere gjør en god jobb for de av kommunens innbyggere som allerede har det bra. Men hva med alle de som daglig sliter, som ikke blir betraktet som en ressurs for kommunen? Det triste i det hele er den arrogante holdningene til de folkevalgte politikerne, for uansett kommunestyre rundt i Norge så er dessverre flertallet av kommunene primært bare opptatt av å kutte i tilbudene til de som fra før av har aller minst, til alle de Stjørdal kommune ikke anser som en ressurs for kommunen.

Tore Eidsaune
Leder Demokratene Stjørdal


Følg oss på facebook


#Demokratene #Valg2019 #Valg2021 #Valg2023 #Stortingsvalg #Fylkestingsvalg #Kommunevalg #Trøndelag #Stjørdal #Stjørdalsøra #Værnes #Hell #Skatval #Hegra #Steinkjer #Verran #Malvik #Trondheim #Klæbu #Orkland #Orkanger #Meldal #Agdenes #Snillfjord #Politikerforakt #Ordfører / Artikkelansvarlig Tor-Andre Hopen