Vi må stille krav til unge flyktninger og migranter!

Bilbranner i OsloDet er ingen tvil om at ungdomsklubber er alfa og omega for mange barn og unge. Ungdomsklubbene kan være like viktig som psykolog er for mennesker som trenger veiledning eller behandling. I Norge A/S hvor alt blir målt i kroner og ører, overrasker ikke uttalelsene som klubbleder i Trosterudklubben i bydel Alna i Oslo kommer med. Sannheten er at disse ungdommene har innvandrerbakgrunn. Etter at foreldrene deres kom til Norge som flyktninger og migranter, har integreringen sviktet, det blir kort sagt ikke stilt krav til de unge nye landsmenn.

Det er ikke slik vi ønsker å ha det, men det er dessverre slik det blir når vi ikke stiller krav til dem. Det MÅ bli slutt på bruken av silkehansker; la de stå ansvarlig for egne handlinger. De har de samme plikter som oss andre. Vi snakker ikke om å kaste snøball etter nabokona, men om farlig bruk av fyrverkeri som det advares om hvert år. Beklager på vegne av alle som føler seg utrygge.

Faksimile Resett.no

Faksimile fra Resett.no

Gro Harlem Brundtland forsøkte å få viljen sin, og tok seg til rette da hun ikke fikk det som hun ville. Nå samarbeider Erna Solberg med globalistene fra V og KrF, og hun som har sviktet sine velgere mest av alle, Siv Jensen. De er alle med på å gi bort vakre Norge til folk med holdninger som kan få den tøffeste til å skjelve.

Vi kan ikke lenger sitte stille i båten og se på at dette skjer. Skal vi stå sammen om å ta ansvar, eller skal vi gi blaffen og tenke at det er for sent uansett? Det er ikke for sent, men vi må slutte å være så naive – vi må stille krav til de som ønsker å bli her. Jeg vil ikke være med på at det trygge og frie samfunnet vi hadde skal svinne hen, fordi vi er feige og står med lua i hånda foran de som kommer – og ikke omvendt.

Tove Merethe Johansen
Fylkesleder Demokratene Vestfold og Telemark


Følg oss på facebook


#Valg2021 #Valg2023 #Stortingsvalg #Fylkestingsvalg #Kommunevalg #Integrering #Innvandring #Islam #Oslo #Resett / Artikkelansvarlig Tor-Andre Hopen