Har vi en klimakrise?

Demokratene Viken arrangerte foredrag i Litteraturhuset i Oslo

Klima-foredrag i Litteraturhuset i Oslo

Den 25. februar arrangerte Demokratene Viken et foredrag om klima på Litteraturhuset i Oslo. Opprinnelig var det meningen at dette skulle være en meningsutveksling mellom de som mener at vi er inne i en klima-krise, og de som mener dette ikke stemmer. Klimarealistene var lette å få på banen, men det var helt umulig å finne noen som ønsket å stille opp og tale klima-krisen sin sak. Selv CICERO som er opprettet av staten, og har omtrent 80 antagelig skattebetalte ansatte, ville ikke møte til debatt. De kunne komme og holde en innledning, men da det ble spurt om publikum kunne få anledning til å stille spørsmål, ble det stille – helt stille.

Morten Jødal fra Klimarealistene, er utdannet Biolog på Universitetet i Oslo, og har hovedfag i Marinbiologi. Han kunne fortelle at de aldri lykkes med å finne noen som kan stille opp til diskusjon. Programmet “Debatten”, med programleder Fredrik Solvang, som han skulle stille opp i samme kveld – ble avlyst av NRK-ledelsen om morgenen samme dag. De ønsker ikke motargumenter mot det de kaller “det grønne skiftet”.

Morten Jødal holdt et spennende, informativt og morsomt foredrag, og video eller podcast kan varmt anbefales. Her har dere masse argumenter for hvorfor klimakrisen kun er overdrivelser og løgn. Historisk sett er vi inne i en tid hvor temperaturen vil stige. Det har den også gjort siden midten av 1700-tallet, og dette har ikke noe med CO2 å gjøre. Faktisk er plantene helt avhengige av denne gassen, og gartnere bruker den i sine drivhus for å øke veksten og minske vannforbruket. I bronsealderen, ca. 1500 før Kristus, ble det dyrket Hirse i Skandinavia. Nå må vi helt til Ekvator for at det skal bli varmt nok til at denne kornsorten trives.

Podcast (bare lyd): https://soundcloud.com/demokratene/200225-klima-podcast
Video: https://www.bitchute.com/video/DHbVJaC6Q81l/